Termeni si Conditii

Privind www.europark.ro si Resort EuroPark Fundata

Bine ati venit pe site-ul nostru www.europark.ro ! Va rugam sa cititi cu atentie “Termeni si Conditii”, intrucat prin utilizarea serviciilor oferite prin site, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos. Exceptand situatia in care aceasta este prima data cand cititi acesti termeni, prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile. Daca nu va incadrati in acest caz, va rugam sa nu utilizati site-ul sau serviciile noastre online.

Navigarea pe site-ul www.europark.ro este echivalentul citirii, intelegerii si acceptului termenelor de mai jos de catre orice Utilizator.

Toate informatiile si imaginile disponibile pe www.europark.ro sunt in scop informativ si reprezinta proprietatea societatii INTERBELLUM TASTE SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Duetului, nr. 53A, et.2, ap3, punct de lucru Com. Fundata, sat Fundatica, Str. Principala nr.219B, Jud. Brasov, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/10679/2019, C.U.I. 41515780.

Cap.I: Definitii

Utilizator - orice persoana care viziteaza/navigeaza pe www.europark.ro , incluzand, dar care nu se limiteaza la, orice persoana fizica sau juridica. Utilizatorul trebuie sa aiba minim 16 ani, iar in caz contrar, ar trebui sa utilizeze site-ul doar cu acordul parintilor sau al unei persoane cu varsta de peste 18 ani.

Furnizor - compania INTERBELLUM TASTE SRL, cu datele de indentificare mentionate mai sus.

Cap.II: Drepturi de Proprietate Intelectuala

Intregul continut al site-ului www.europark.ro, incluzand, dar care nu se limiteaza la, pagini, imagini, texte, elemente grafice, scripturi, software, drepturi de design, drepturi de brevet de inventie si marcile inregistrate, sunt proprietatea INTERBELLUM TASTE SRL si sunt protejate prin Legea drepturilor de Autor si drepturile conexe, precum si legi legate de proprietatea industriala si intelectuala.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea INTERBELLUM TASTE SRL.

Este strict interzisa utilizarea siteului pentru scopul distrugerii sau alterarii continutului sau securitatii sale, sau pentru discreditarea sau hartuirea proprietarului. Utilizarea oricarui element din cele mentionate mai sus fara consimtamantul proprietarului este pedepsita prin lege. Numele site-ului www.europark.ro precum si logo-ul Resortului EuroPark Fundata sunt marci inregistrate ale INTERBELLUM TASTE SRL.

Proprietarul site-ului nu va fi considerat responsabil pentru orice distrugeri cauzate de utilizarea continutului site-ului.

Cap.III: Neangajarea Raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor INTERBELLUM TASTE SRL.

INTERBELLUM TASTE SRL nu poate fi responsabila in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

INTERBELLUM TASTE SRL nu poate fi responsabila pentru ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Astfel, INTERBELLUM TASTE SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Cap.IV: Obiectivul Continutului Site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

INTERBELLUM TASTE SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INTERBELLUM TASTE SRL nu poate fi responsabila pentru ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze INTERBELLUM TASTE SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Cap.V: Date personale - colectare, utilizare, divulgare

Prin lecturarea acestui avertisment, confirmati faptul ca datele personale va vor fi procesate si stocate, pentru o perioada care nu depaseste durata necesara pentru ca datele sa-si atinga scopul pentru care au fost colectate, pentru o perioada de aproximativ de 5 ani. Daca nu doriti ca aceste date sa fie colectate, va rugam sa nu le furnizati.

Datele dumneavoastra vor fi colectate, utilizate, divulgate in concordanta cu legislatia in vigoare pentru Protectia Datelor Personale si vor fi utilizate de Operator in scopuri legitime, si anume sa va imbunatateasca experienta in urmatoarele situatii:
- Confirmarea rezervarii
- Trimiterea e-mailurilor legate de sederea dumneavoastra
- Pentru a raspunde cererilor dumneavoastra
- Pentru a va comunica oferte speciale si promotii conform cererilor dumneavoastra, in cazul in care sunteti de acord cu astfel de instiintari
- Analiza pietei si administrarea bazelor de date a clientilor, inclusiv divulgarea datelor personale catre autoritatile competente

Site-ul www.europark.ro nu cere explicit informatii si nu colecteaza informatii personale pentru copiii cu varsta sub 18 ani. Daca aveti sub 18 ani si doriti sa utilizati site-ul nostru, va rugam sa cereti asistenta unui parinte sau reprezentant legal.

Orice incercare de a accesa datele personale de pe site reprezinta o ofensa si este pedepsita prin lege.

INTERBELLUM TASTE SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Cap.VI: Exonerare de garantie

Furnizorul va aplica toate masurile de securitare tehnice si organizationale pentru a proteja datele asupra carora are control, impotriva manipularii accidentale sau intentionate, pierderii, distrugerii sau accesului neautorizat.

Operatorul nu poate garanta ca site-ul, serverele care il gazduiesc sau emailurile trimise de pe adresa @europark.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente potential distrugatoare, sau ca sunt lipsite de erori, omisiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmisie, intreruperi pe linie sau alti factori. Utilizatorul navigheaza si utilizeaza site-ul pe propriul risc, www.europark.ro este scutit de orice indatorire sau de orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de utilizarea sau accesarea/vizitarea siteului ca rezultat al utilizarii informatiei de pe website. Furnizorul nu va putea fi tinut responsabil pentru erori sau omisiuni care ar putea aparea legat de informatiile sau prezentarea materialelor de pe website.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cap.VII: Legatura cu ale Site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de INTERBELLUM TASTE SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

INTERBELLUM TASTE SRL nu poate garanta/controla si nu poate fi responsabila in nici un fel de actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Cap.VIII: Politica de protectie a mediului

Pentru noi reprezinta o permanenta preocupare sa putem să ne desfasuram activitatea intr-un mediu corespunzator si de aceea promovam mereu constientizare celor care ne viziteaza asupra mediului inconjurator. Personalul nostru este instruit pentru a-si desfăşura activitatea respectand si protejand mediul inconjurator, iar periodic actualizam acest mod de lucru.