Despre EuroPark

FUNDATA | BRASOV | ROMANIA

Situat in satul Fundatica din comuna Fundata, acolo unde crestele muntilor saruta cerul de un albastru infinit, vei gasi Resort EuroPark Fundata ce te va uimi nu doar prin multitudinea de servicii pe care le ofera, dar si datorita peisajelor care iti vor taia respiratia.

Conceput ca un resort complex, in care te poti relaxa si bucura de cele mai apetisante preparate culinare, locatia noastra te va surprinde si prin activitatile outdoor. Vei avea parte de aventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasi timp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera muntele romanesc. Resort EuroPark Fundata este locul ideal de cazare pentru vacanta la munte in orice anotimp: liniste si relaxare, restaurant, team building, evenimente, petreceri sarbatori.

Comuna Fundata din Judetul Brasov este situata la cea mai mare altitudine din Romania (1360 de metri) si este strajuita de Muntii Bucegi, pe de o parte, si de Muntii Piatra Craiului, pe cealalta parte facand parte totodata din culoarul Rucar - Bran si aflandu-se in vecinatatea localitatilor Moeciu, Cheile Gradistei, Bran, Zarnesti, Rasnov, Pestera Dambovicioarei.

Aici este cel mai curat aer din tara, lucru dovedit de o statie meteo, aflata chiar in varf de munte, care masoara puritatea aerului. O simpla plimbare va va incarca cu energie si veti simti imediat efectele aerului curat.