Team Building

Te gandesti sa faci un training pentru a aprofunda anumite cunostinte ale angajatilor tai sau pentru a-i perfectiona in anumite domenii?

Resort EuroPark Fundata este locul perfect pentru evenimente corporate: team building, petreceri, conferinte, training la munte plin de distractie garantata! Te asteptam cu drag si voie buna!

Indiferent ca iti doresti sa organizezi un teambuilding la munte, fie sa iti cunosti mai bine colegii, partenerii tai de afaceri, grupul din care faci parte, ori sa creezi un sentiment de coeziune intre toti colegii tai, sau iti doresti sa ai sedintele intr-un mediu ambiental placut, training–uri in mijlocul naturii, departe de rutina orasului zgomotos, primesti din partea noastra tot sprijinul si toate conditiile de care ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa iasa mai bine decat iti imaginezi. Pe langa serviciile de cazare si restaurant, la noi vei avea posibilitatea sa te distrezi jucandu-te sau relaxandu-te la in zonele special amenajate pentru astfel de activitati.

In plus, iti punem la dispozitie o sala de conferinte ultra-moderna, cu o capacitate de 80 de locuri, dotata cu televizor, DVD player, doua terase, doua bai, ecran de proiectie, video proiector, flipchart si consumabilele aferente.