Termeni si Conditii

Privind www.europark.ro si Resort EuroPark Fundata

Bine ati venit pe site-ul nostru www.europark.ro ! Va rugam sa cititi cu atentie “Termeni si Conditii”, intrucat prin utilizarea serviciilor oferite prin site, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos. Exceptand situatia in care aceasta este prima data cand cititi acesti termeni, prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile. Daca nu va incadrati in acest caz, va rugam sa nu utilizati site-ul sau serviciile noastre online. Navigarea pe site-ul www.europark.ro este echivalentul citirii, intelegerii si acceptului termenelor de mai jos de catre orice Utilizator.

Toate informatiile si imaginile disponibile pe www.europark.ro sunt in scop informativ si reprezinta proprietatea societatii INTERBELLUM TASTE SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Duetului, nr. 53A, et.2, ap3, punct de lucru Com. Fundata, sat Fundatica, Str. Principala nr.219B, Jud. Brasov, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/10679/2019, C.U.I. 41515780. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, online sau offline, fara consimtamantul anterior al proprietarului.

Cap.I: Definitii

Utilizator - orice persoana care viziteaza/navigeaza pe www.europark.ro , incluzand, dar care nu se limiteaza la, orice persoana fizica sau juridica. Utilizatorul trebuie sa aiba minim 14 ani, iar in caz contrar, ar trebui sa utilizeze site-ul doar cu acordul parintilor sau al unei persoane cu varsta de peste 18 ani.
Furnizor - compania SC INTERBELLUM TASTE SRL, cu datele de indentificare mentionate mai sus.

Cap.II: Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul de pe site-ul www.europark.ro , incluzand, dar care nu se limiteaza la, imagini, texte, elemente grafice, scripturi, software, drepturi de design, drepturi de brevet de inventie si marcile inregistrate, sunt proprietatea INTERBELLUM TASTE SRL si sunt protejate de drepturile de autor si drepturile conexe, precum si legi legate de proprietatea industriala si intelectuala.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus complet sau partial si nici nu poate fi modificat fara acordul persoanei ce poseda drepturile de autor. Toate drepturile sunt rezervate.

Este strict interzisa utilizarea siteului pentru scopul distrugerii sau alterarii continutului sau securitatii sale, sau pentru discreditarea sau hartuirea proprietarului. Utilizarea oricarui element din cele mentionate mai sus fara consimtamantul proprietarului este pedepsita prin lege. Numele site-ului www.europark.ro precum si logo-ul Resortului EuroPark Fundata sunt marci inregistrate ale INTERBELLUM TASTE SRL.

Proprietarul site-ului nu va fi considerat responsabil pentru orice distrugeri cauzate de utilizarea continutului site-ului.

Cap.III: Date personale- colectare, utilizare, divulgare

Prin lecturarea acestui avertisment, confirmati faptul ca datele personale va vor fi procesate si stocate, pentru o perioada care nu depaseste durata necesara pentru ca datele sa-si atinga scopul pentru care au fost colectate, pentru o perioada de aproximativ de 5 ani. Daca nu doriti ca aceste date sa fie colectate, va rugam sa nu le furnizati.

Datele dumneavoastra vor fi colectate, utilizate, divulgate in concordanta cu legislatia in vigoare pentru Protectia Datelor Personale si vor fi utilizate de Operator in scopuri legitime, si anume sa va imbunatateasca experienta in urmatoarele situatii:
- Confirmarea rezervarii
- Trimiterea e-mailurilor legate de sederea dumneavoastra
- Pentru a raspunde cererilor dumneavoastra
- Pentru a va comunica oferte speciale si promotii conform cererilor dumneavoastra, in cazul in care sunteti de acord cu astfel de instiintari
- Analiza pietei si administrarea bazelor de date a clientilor, inclusiv divulgarea datelor personale catre autoritatile competente

Site-ul www.europark.ro nu cere explicit informatii si nu colecteaza informatii personale pentru copiii cu varsta sub 18 ani. Daca aveti sub 18 ani si doriti sa utilizati site-ul nostru, va rugam sa cereti asistenta unui parinte sau reprezentant legal.

Orice incercare de a accesa datele personale de pe site reprezinta o ofensa si este pedepsita prin lege.

Cap.IV: Exonerare de garantie

Furnizorul va aplica toate masurile de securitare tehnice si organizationale pentru a proteja datele asupra carora are control, impotriva manipularii accidentale sau intentionate, pierderii, distrugerii sau accesului neautorizat.

Operatorul nu poate garanta ca site-ul, serverele care il gazduiesc sau emailurile trimise de pe adresa @europark.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente potential distrugatoare, sau ca sunt lipsite de erori, omisiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmisie, intreruperi pe linie sau alti factori. Utilizatorul navigheaza si utilizeaza site-ul pe propriul risc, www.europark.ro este scutit de orice indatorire sau de orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de utilizarea sau accesarea/vizitarea siteului ca rezultat al utilizarii informatiei de pe website. Furnizorul nu va putea fi tinut responsabil pentru erori sau omisiuni care ar putea aparea legat de informatiile sau prezentarea materialelor de pe website.

Cap.V: Tarife si Rezervari

Tarifele afisate in site sunt tarife per camera pe noapte si includ TVA, wifi gratuit si mic dejun.

Preturile ofertelor care apar pe website sunt preturi supuse termenilor si conditiilor aplicabile detaliilor pentru fiecare oferta.

Putem confirma rezervarea dumneavoastra doar daca ne furnizati corect informatiie cerute. Va rugam sa va asigurati ca toate informatiile sunt corecte si divulgate Furnizorului doar pe baza consimtamantului dumneavoastra.

Rezervarea poate fi anulata fara penalizari cu cel putin 14 zile inainte de data de inceput a sejurului. In caz de neprezentare sau anulare tarzie S.C. INTERBELLUM TASTE S.R.L. isi rezerva dreptul, fara o notificare prealabila, sa incaseze contravaloarea primei nopti de cazare de pe cartea de credit folosita pentru garantarea rezervarii. Sumele incasate pentru rezervare nu sunt returnabile sau reportabile daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 14 zile inainte de data de inceput a sejurului rezervat.

Cap.VI: Sosirea si Plecarea

Primirea camerei se poate face incepând cu ora 16:00 pana la ora 21:00 inclusiv.

Eliberarea camerei se va face cel tarziu la ora 12:00.

Primirea camerei mai devreme, cat si eliberarea acesteia mai tarziu de orele mentionate mai sus este posibila la cerere, iar preturile acestor servicii sunt disponibile la receptie. Poarta resortului precum si receptia se inchid la orele 24:00.

Va rugam sa ne anuntati in prealabil daca doriti să sositi după ora 21:00.

Cap.VII: Modalitati de plata

Sunt acceptate spre plata urmatoarele modalitati: plata in numerar, plata cu cardul, plata cu tichete de vacanta precum si transferurile bancare.

Cap.VIII: Interdictii

In incinta Resortului EuroPark precum si a Restarantului EuroPark sunt strict interzise urmatoarele:

- fumatul in camere sau in spatii publice interioare. Exista totusi locuri special amenajate in acest sens pe terase si alte spatii in aer liber din incinta proprietatii. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea a doua nopti de cazare, pentru camerele in care s-a fumat.

– introducerea si consumul produselor alimentare si a bauturilor, de orice tip si marca;

– introducerea de animale de companie.

Cap.IX: Spatiul de parcare si autoturismele

Parcarea se poate face in locurile speciale amenajate si este gratuita pentru turistii cazati la Resort EuroPark. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pricinuite pe suprafata proprietătii noastre.

Cap.X: Dispute si Reclamatii

Persoanele care trebuie sa respecte regimuri alimentare speciale sau care nu doresc anumite preparate culinare sunt rugate sa aduca la cunostinta personalului complexului Euro-Park acest fapt inainte de efectuarea rezervarii si achitarea avansului.

Daunele provocate de turisti, conform prezentelor conditii, termeni si politici ale resortului EuroPark, se vor consemna intr-o nota de constatare care sa constate prejudiciile si se vor recupera de la acestia inainte de plecare. In cazul in care nu exista aceasta posibilitate, actul intocmit de catre noi in legatura cu daunele constatate, va fi transmis turistului care se obliga sa ne asiste in demersurile necesare recuperarii pagubelor prin plata contravalorii sau inlocuirea bunurilor deteriorate total sau partial.

Pentru siguranta turistilor cazati si buna desfasurare a serviciilor prestate ne rezervam dreptul de a nu servi clientii in stare de ebrietate sau care se afla sub influenta drogurilor.

Orice disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii Resortului EuroPark se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, acestea vor fi supuse solutionării instantelor de judecata competente din circumscriptia teritoriala a sediului nostru.

Cap.XI: Politica de protectie a mediului

Pentru noi reprezinta o permanenta preocupare sa putem să ne desfasuram activitatea intr-un mediu corespunzator si de aceea promovam mereu constientizare celor care ne viziteaza asupra mediului inconjurator. Personalul nostru este instruit pentru a-si desfăşura activitatea respectand si protejand mediul inconjurator, iar periodic actualizam acest mod de lucru.